La majoria de les botigues de l'eix comercial obren tot i ser festiu


  • Comparteix:

Els botiguers de la ciutat han obert aquest dissabte els seus comerços, tot i ser un dia festiu. La campanya nadalenca és un bon motiu per intentar paliar la crisi econòmica. A més d'obrir els dies festius, els comerciants també volen atraure els clients amb descomptes especials.

La majoria de comerciants de Sant Cugat han obert les seves botigues. A l'eix comercial del carrer Santiago Rusiñol, per exemple, només tres botigues de la trentena que completen el tram han tancat aquest dissabte festiu. Els petits comerços consideren que és una mesura necessària per atraure els consumidors i que no marxin als grans centres comercials.

botiguers

Hi ha molta gent que aprofita aquests dies per fer les compres de Nadal. / Si tanquem quan les gran superfícies obren la gent se'n va. / És un dia que els clients tenen lliure per fer compres de Nadal.


Els consumidors santcugatencs també veuen amb bons ulls que el petit comerç obri en dies festius.


consumidors

La gent que treballem només podem comprar en dies festius. / Va molt bé perquè els que no tenim festa entre setmana podem fer les compres de Nadal. / És una forma de donar-li vida al poble.


Els comerciants preveuen que la campanya nadalenca no es veurà afectada per la crisi, sinó que es començarà a notar just quan s'acabin les compres d'aquestes festes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.