Els vigilants dels FGC asseguren patir agressions


  • Comparteix:

Un tren dels FGC

Un tren dels FGC

Els treballadors responsables de la seguretat dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a la línia del Vallès denuncien les agressions que pateixen. En la darrera setmana han estat tres els casos d'empleats agredits. El sindicat UGT ha demanat a l'empresa pública que augmenti la seguretat, ja que és una situació que s'està agreujant amb la validació dels tiquets a la sortida.

La línia del Vallès disposa de tres vigilants amb gos per a més de 30 estacions.

Diumenge de la setmana passada, un treballador va ser agredit a l'estació de plaça Catalunya. L'escena es va repetir dijous a l'estació de Gràcia i divendres a l'estació de plaça Catalunya de nou. En aquesta ocasió, una noia menor d'edat va propinar un cop de puny a una treballadora que havia exigit el pagament del bitllet.

El sindicat UGT ha concretat que no s'han produït lesions greus en la plantilla, tot i que aquestes actuacions suposen problemes psicològics pels empleats i no són fets aïllats.

És per això que el sindicat UGT ha demanat una millora en les condicions laborals per garantir la seguretat dels treballadors. Segons el sindicat, la plantilla i el servei necessiten més seguretat i ha assegurat que 'és un problema que s'arrossega des de fa temps'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.