Exhaurides les places per participar al Camí de Justícia


Temes relacionats

Obertes les inscripcions per participar al quart Camí de Justícia ( 9/des/08)


  • Comparteix:

Imatge del Camí de Justícia de l'edició passada

Imatge del Camí de Justícia de l'edició passada

Ja s'han acabat les places per participar a la quarta edició del Camí de Justícia, que es farà dijous que ve entre Cerdanyola i la nostra ciutat. Les inscripcions es van obrir dimarts passat i en només quatre dies s'han omplert les 100 places, 50 de les quals són de Sant Cugat.

Aquesta marxa nocturna, que recorre Sant Cugat i Cerdanyola, rememora el camí que els assassins cerdanyolencs de l'abat Biure van fer la nit de Nadal de 1351.

La marxa començarà a un quart de vuit a l'església de Sant Pau de Riusec, continuarà per Cerdanyola i acabarà al Monestir de la nostra ciutat. Un cop a Sant Cugat, els participants seran rebuts per les autoritats dels ajuntaments de les dues ciutats. Aquests, conjuntament amb el grup de teatre 'Pedra i sang', el Club Muntanyenc de Sant Cugat i l'Associació Excursionista de Cerdanyola han estat els encarregats d'organitzar la iniciativa.

Després de la marxa, se celebra un sopar medieval i es convidarà als participants a l'assaig general de l'obra 'Pedra i sang'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.