Càritas fa una crida a la solidaritat dels santcugatencs


  • Comparteix:

Càritas fa una crida a la solidaritat dels santcugatencs en aquestes dates. En els últims mesos l'ONG ha notat un fort augment de peticions d'ajudes. Amb la crisi, l'equip de voluntaris té més feina que mai ja que, segons Càritas, el nombre de persones que necessiten d'ajut per sobreviure cada cop augmenta més.

A Catalunya hi ha més d'un milió de persones que viuen per sota del llindar de la pobresa. Amb l'actual conjuntura econòmica, el risc que més persones necessitin ajut per subsistir va en augment. Per això, Càritas fa una crida a la solidaritat dels santcugatencs en aquestes dates.

Per als voluntaris de Càritas, els santcugatencs poden ajudar de diverses maneres. Fer donacions a entitats i organitzacions que treballen per als més necessitats i aprofitar el Nadal per a què els pares ensenyin als més petits el valor de la solidaritat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A veure si arreglen d\'una vegada per totes el contenidor de \"Roba Amiga\" de Creu Roja. Jo vaig enviar un missatge a la Fundació que el gestiona i no he rebut resposta: \"Aprofito per informar-vos que estava assabentat del servei de Creu Roja però ja fa setmanes que el contenidor (únic, abans eren dos) està trencat (amb la porta oberta) i als voltants acostuma a haver-hi persones (entenc que no autoritzades) que es dediquen a interceptar les donacions i que, després de destriar el que els interessa i el que no, deixen els voltants plens de roba tirada per terra barrejada amb brutícia, la qual cosa dóna molt poques ganes de fer donacions. Tot això em fa pensar que la Creu Roja no sembla un soci de confiança per aquesta campanya. T\'agraïria que fessis arribar aquesta preocupació als responsables\"

Donant. Enviat el 16/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.