Demà s'acabarà d'aixecar el Monestir dels Infans


  • Comparteix:

La construcció del Monestir dels Infants finalitzarà demà, moment en què la maqueta quedarà en exposició pública fins a mitjans de març. De moment, es calcula que unes 15 mil persones han visitat el petit monument, que han construït 5 mil 500 escolars de tot Catalunya.

Després de 4 mesos de treball, demà es col·locarà l'última pedra del Monestir dels Infants. Nens i nenes de 6 a 12 anys procedents de 55 escoles catalanes han fet realitat aquesta iniciativa que té l'objectiu d'acostar el monument als més petits.

La maqueta, construïda amb pedres de cartró, és una reproducció a escala del Monestir de 8 metres d'alçada i 200 metres quadrats de superfície. Demà, la cúpula que fins ara protegia la maqueta es descobrirà i deixant en exposició el petit monument durant un mes. Arribats a mitjans del mes vinent, es procedirà a la retirada del Monestir, procés que durarà dues setmanes.

L'alcalde ha destacat l'interès que ha despertat el Monestir dels Infants entre ciutadans de dins i fora de Sant Cugat:

Lluís Recoder

A aquestes alçades, crec que el Monestir dels Infants ha complert sobradament els objectius de donar a conèixer el monument a tot Catalunya


Les persones que encara no han visitat el Monestir dels Infants poden fer-ho els caps de setmana.
L'horari dels matins és de 10 del matí a dues de la tarda. Les portes també estan obertes dissabte a la tarda de 5 de la tarda a 7 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.