Col·locada la primera pedra per convertir el CAR en un referent mundial


  • Comparteix:

El nou mòdul del Centre d'Alt Rendiment comença a fer-se realitat. Aquest dissabte s'ha col·locat la primera pedra d'aquest projecte que vol convertir l'equipament santcugatenc en un centre de referència mundial esportiva. L'acte ha comptat amb la presència del vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, el secretari d'Estat per a l'Esport, Jaime Lissavetzky, i l'alcalde, que han coincidit en destacar la necessitat de donar un nou impuls al CAR amb tecnologia i millors instal·lacions.

El projecte contempla la construcció d'un nou mòdul del CAR que acollirà les principals sales 'indoor' amb un espai de 24.400 metres quadrats i una inversió de 36,5 milions d'euros finançats al 50% per l'Estat i la Generalitat.

L'objectiu d'aquesta inversió és situar el CAR com un centre de referència mundial. Per això, el nou complex esportiu comptarà amb els últims avenços tecnològics per tal d'assolir l'excel·lència esportiva. La secretària general de l'Esport de la Generalitat, Anna Pruna, destaca la importància de la tecnologia en aquest tipus d'equipaments.

Anna Pruna

Pensem que ha de ser un 'tecnoCAR'. Les prestacions tecnològiques han de ser les millors possibles.


El projecte, aprovat aquest estiu per la Generalitat, compta amb una piscina olímpica i una altra dedicada al waterpolo i als salts de trampolí. També es construirà un mòdul poliesportiu que comptarà amb sales polivalents per a la pràctica de l'halterofília, les arts marcials, el tennis taula i la gimnàstica, entre altres esports. Tot dirigit a la millora en l'esport. Per això, també està prevista la construcció d'un parc empresarial vinculat al món de l'esport. Ho explica el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira,

Josep-Lluís Carod-Ro

Es preveu que hi pugui créixer un parc empresarial vinculat al món de l'esport i centres tecnològics i de recerca.


L'alcalde, Lluís Recoder, explica què suposa per al municipi aquest nou equipament.

Lluís Recoder

Tindrem un centre que serà referència mundial. Això també és creació de riquesa. Suposarà més ales al nostre sector econòmic.


La construcció s'emmarca dins el Pla Director del CAR. L'acte de col·locació de la primera pedra ha comptat amb la presència de les principals autoritats municipals, així com de representants de les federacions esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.