Obertes les inscripcions per al novè concurs de carrosses de la cavalcada de reis


Temes relacionats

Les Planes dóna el tret de sortida al Nadal amb la Fira de Santa Llúcia (15/des/08)

Els llums de Nadal ja il·luminen els carrers de Sant Cugat (11/des/08)


  • Comparteix:

Foto d'arxiu

Foto d'arxiu

Tots aquells que vulguin participar en el 9è Concurs de Carrosses de la Cavalcada de Reis ja poden inscriure's a l'Ateneu Santcugatenc. El concurs està organitzat pels Amics dels Veterans i la Regalèssia i hi poden participar les carrosses de particulars, entitats, comerços i empreses de Sant Cugat que lliurin la seva inscripció abans del 28 de desembre. Les carrosses guardonades rebran premis d'entre 500 i 100 euros.

El jurat del concurs està format per l'alcalde, dos membres de l'organització i dos artistes de la ciutat i valorarà la creativitat i la imaginació de les carrosses presentades. Els participants poden optar a cinc premis, un de 500 euros, un de 300 euros i dos de 100 euros. El lliurament de premis es farà a la Sala de Plens de l'Ajuntament un cop finalitzi la cavalcada, que començarà a les quatre de la tarda.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.