Puntualitzacions del Síndic de Greuges a la notícia publicada per Cugat.cat


Temes relacionats

El Síndic alerta sobre l'existència de policies 'intocables' (15/des/08)


  • Comparteix:

Jaume Clavell, Síndic de Greuges de Sant Cugat

Jaume Clavell, Síndic de Greuges de Sant Cugat

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, ha volgut puntualitzar la notícia publicada a Cugat.cat sobre l'existència d'agents 'intocables' dins la Policia Local. A continuació, reproduïm íntegrament les puntualitzacions del Síndic.

El Síndic puntualitza:

1r.- Tot el que vulgui opinar sobre les meves declaracions a Ràdio Sant Cugat o sobre l’article 'Los Intocables' aparegut al Diari de Sant Cugat el 5 de desembre, el Síndic els convida a escoltar les seves declaracions a la ràdio i a llegir el seu article.

2n.- Que tinguin en compte en donar als titulars de la web de Ràdio Sant Cugat el valor que tenen, que no són manifestacions del Síndic sinó apreciacions personals periodístiques sobre les quals el Síndic no té cap mena de control.

3r.- No he alertat mai de l'existència de policies intocables. Sempre en l'escrit i en les declaracions es parla d’un grupet reduït de persones dins dels col·lectius, no dels col·lectius que sempre son tractats amb extremada cortesia i reconeixement.

4rt.- Quan se'm diu que concreti sobre la Policia de Sant Cugat sempre em remeto a tots els col·lectius i quan s’insisteix el Síndic manifesta que parla en general i que Sant Cugat no és una ciutat sense màcula, per tant dins del col·lectiu n’hi han com a tots als altres. I això és veritat, com ho és que quan dic intocables vull dir que es creuen intocables no que ho siguin, i quan demano que han de ser desemmascarats o denunciats es perquè siguin 'tocables'.

5è.- Quan em refereixo a la quantitat de queixes de la Policia, reconec que la Policia també és policia disciplinària i que te la missió de fer complir les normatives, però demano una Policia de proximitat, que s'adreci a les persones amb cura, educació i gentilesa.

6è.- Per acabar torno al començament. Escolteu-me i llegiu-me per conformar la vostra opinió sobre el que dic o escric i no feu cas dels titulars periodístics, que estan fets per aconseguir l'interès del públic amb grandiloqüència estrident. Reconec que és la feina del periodista i per tant no demano rectificacions sinó que em limito a fer aquestes puntualitzacions.

Gràcies a tots per la vostra comprensió.
Jaume Clavell
Síndic de Greuges



  • Comparteix:

COMENTARIS

Síndic, no es pot tirar la pedra i amagar la mà. Ja és prou gran per assumir les conseqüències del que diu. No mati el missatger. Capítols com aquest demostren que no està a l\\'alçada per tenir aquest càrrec.

Mònica. Enviat el 17/des/08


http://aintzaneconesa.blogspot.com/2008/12/sndicsantcugatcat-autoritas.html

aintzane. Enviat el 20/des/08


Tots coneixem com actua el AGENT 82. No soc ni el primer ni el segon que ha tingut problemes i judicis amb ell. Pero despres tu no saps ni com es diu ni res nomes que es el 82. I ell sap com et dius quin cotxe portes i on vius. Aixo no es just.

Albert. Enviat el 7/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.