La Cavalcada de Reis acabarà el seu recorregut a la plaça de la Vila


Temes relacionats

Obertes les inscripcions per al novè concurs de carrosses de la cavalcada de reis (17/des/08)


  • Comparteix:

El recorregut de la cavalcada de Reis variarà el seu tram final i finalitzarà a la plaça de la Vila, al costat del nou ajuntament. L'organització assegura que la crisi econòmica no influirà en la cavalcada i com a novetat d'enguany tots els caramels repartits seran aptes per a celíacs.

Els Reis Mags arribaran amb helicòpter al parc de l'Arborètum i des d'allà pujaran a les seves carrosses per iniciar un recorregut pels carrers de la ciutat. Ses Majestats s'aturaran al Monestir per fer l'adoració del Nen Jesús i finalitzaran el recorregut a la plaça de la Vila.

La crisi econòmica tampoc afectarà la quantitat de caramels, ja que se'n repartiran al voltant de 3.500 quilos, una xifra similar a la de l'any passat. Un dels membres de l'organització, Salvador Guarner, ha explicat a Cugat.cat que tots els caramels que es repartiran seran sense gluten.

Salvador Guarner

Tal com ens vam comprometre l'any passat, hem tingut molt en compte que tots els caramels que reparteixi l'organització seran aptes pels celíacs.


Una vintena de carrosses participaran a la Cavalcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.