CCOO demana la dimissió del Síndic de Greuges per les seves crítiques a la Policia Local


Temes relacionats

Puntualitzacions del Síndic de Greuges a la notícia publicada per Cugat.cat (16/des/08)

El Síndic alerta sobre l'existència de policies 'intocables' (15/des/08)


  • Comparteix:

La secció sindical de Comissions Obreres a l'Ajuntament qualifica d'irresponsables les declaracions del Síndic de Greuges, Jaume Clavell, en què va alertar de l'existència d'agents 'intocables' dins la Policia Local. El sindicat demana a Clavell que demostri les seves greus acusacions o presenti la dimissió.

En un comunicat, CCOO assegura que el Síndic va calumniar 'sense cap fonament ni coneixement de causa' a la Policia Local. Segons el sindicat, les declaracions de Jaume Clavell són 'impròpies' del càrrec que ocupa i criminalitzen un col·lectiu que té la responsabilitat de la protecció i la defensa de la ciutadania. CCOO també considera que les paraules del Síndic constitueixen una acusació de deixadesa de funcions als responsables polítics del consistori.

Per tot això, la secció sindical de CCOO a l'Ajuntament demana al Síndic que demostri les seves 'greus acusacions' o que demani disculpes públiques i presenti la dimissió.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Les acusacions del Síndic estan ampliament demostrades i en trobem mostres sovinta la premsa local. CCOO demanant la dimissió del Síndic per dir la veritat, com han canviat les coses, mare meva

Ignasi. Enviat el 17/des/08


Tot el meu suport al Síndic. Ja era hora que algú digues en veu alta el que molta gent pensa. Es indignant que en privat admetin que no han actuat be i desprès menteixin, en les seves declaracions, per protegir la seva incompetencia .

maria. Enviat el 17/des/08


A la premsa local el que ha hagut són noticies de comportaments en alguns casos no gaire correctes, pero que han estat sancionats adequadament per l'Ajuntament. Això d'intocables és una mentida indignant. De veritat del Síndic res de res; el Síndic ha perdut els papers de manera indignant: si coneix irregularitats el que ha de fer es informar a l'Alcalde per a que es sancioni als infractors, que aquesta és la seva funció, i no anar a la premsa a difamar sense proves a la Policia Local.

Emili. Enviat el 17/des/08


El síndic de greuges pot fer els comunicats que li plaguin, i més sobre el mal comportament de certs agents, dels quals es compta amb nombroses proves. El que és indignant és que un sindicat vinculat i subordinat al PSOE estigui present a l'ajuntament del nostre poble, i que a sobre exigeixi dimissions per a dir veritats, cosa que els transforma automàticament en mentiders.

Josep. Enviat el 18/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.