Les inspeccions de la ITV ja es poden fer a Sant Cugat


  • Comparteix:

Des del passat dia 20, els santcugatencs poden passar la Inspecció Tècnica de Vehicles a la nova delegació que s'ha creat a la ciutat. La nova estació està atenent diàriament més d'un centenar de turismes, i compta amb una de les línies més modernes per fer la revisió dels vehicles.

Des del passat dia 20, la nova estació de la ITV ja s'ha posat a un 90 per cent del seu rendiment, amb unes 130 visites diàries. Segons Celso Gomis, director de l'estació, la valoració per part dels usuaris és molt bona:

Celso Gomis

Estem fent entre 130 i 140 turismes al dia, i això vol dir que casi treballem a un 90 per cent de la seva capacitat


La nova estació pot fer qualsevol de les revisions obligatòries i periòdiques a turismes, furgonetes i motos. Segons el director, el centre compta amb un nou sistema informàtic que facilita molt les inspeccions:

Celso Gomis

Tota la línia està informatitzada, i les proves són les mateixes que estan reglamentades


L'horari de l'estació és de 7 del matí a les 9 del vespre, i es pot demanar hora a través del telèfon centralitzat de la ITV per tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.