La Fira de Nadal de Valldoreix aplega els artesans del territori


  • Comparteix:

La Fira de Nadal de Valldoreix reuneix un any més els artesans del territori. El gremi ha coincidit en destacar la poca afluència de públic, tot i que ha comptem amb que es una trobada difícil per la manca d'una centralitat a Valldoreix. Tot i així, els artesans s'han animat a col·laborar amb la iniciativa 'Un nen una joguina'.

Pocs productes nadalencs i poques parades. Aquesta ha estat la conclusió de la primera jornada de la Fira de Nadal de Valldoreix que s'ha instal·lat aquest dissabte a la plaça del Casal de Cultura.

La cita, organitzada pel Col·lectiu d'Artesans de Valldoreix, ha servit per recaptar fons per a una campanya solidaria. Tot i així, el gremi ha lamentat les dificultats que suposa aquesta trobada pel públic i la participació dels propis artesans.


bateria

Es va apropant la gent encara que en aquest poble sempre costa. / Com que hi ha poques paradetes es veu una mica desanimat. / Una mica fluixeta però com tots els dissabtes.



La Fira, que s'ha allargat tot el cap de setmana, ha aplegat una desena de paredetes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.