Els infants descobreixen jocs tradicionals artesans als jardins del Monestir


  • Comparteix:

Un centenar de nens han assistit aquest dimarts a les activitats de Nadal dels jardins del Monestir. L'activitat 'Juga que jugaràs' ha mostrat als participants altres jocs dels que estan acostumats a manipular.

'Juga que jugaràs' s'ha dividit en diferents espais segons l'edat i el tipus de joc. L'estació 'Gargot de joc' ha exposat jocs d'enginy elaborats amb materials reciclats. L'estació 'Apilablocks' ha ofert als més menuts peces de diferents formes i textures per a treballar la construcció. I l'estació 'Colors de monstre', situada dins la carpa, ha constituït jocs imaginatius elaborats amb fusta, per a nens i nenes de totes les edats.

Algunes de les nenes assistents expliquen les instruccions dels jocs que més els han agradat.

Participants

És una rodona penjada d'un fil que has de posar en uns forats. / Cal que l'esfera pugi fent una torre. / S'han de posar totes les torres compensades a la circumferència perquè no caiguin.



L'alcalde, Lluís Recoder, ha passejat pels jardins del Monestir i s'ha interessat pels jocs que manipulaven els infants santcugatencs. Recoder explica la importància d'aquesta iniciativa.

Lluís Recoder

Els nens han de veure que poden jugar amb coses molt simples que no són sofisticades però són tan divertides com la joguina d'última generació, han de jugar i aprendre alhora.




L'activitat 'Juga que jugaràs' s'emmarca dins la proposta de la Casa de Cultura Viu el Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.