Alguns serveis municipals modifiquen l'horari d'atenció al públic durant el període nadalenc


  • Comparteix:

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), la Biblioteca del Mil·lenari i el Museu de Sant Cugat modifiquen els horaris d'atenció al públic durant el període nadalenc. A partir del dia 7 de gener els serveis tornaran a atendre els ciutadans en el seu horari habitual.

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) estarà oberta tots els matins de dilluns a dissabte fins el quatre de gener. L'horari entre setmana serà fins les dues de la tarda i dissabtes fins la una. Als districtes de Mira-sol i la Floresta, l'OAC estarà de vacances fins el dia 29 i al districte de les Planes no obrirà fins el dia quatre de gener.

La Biblioteca del Mil·lenari tanca tota la jornada els dies 25, 26 i 27 de desembre, i els dies 1, 5 i 6 de gener. Només farà mitja jornada de matí els dies 24 i 31 de desembre. L'horari dels dies restants en què estarà oberta al públic és de dimarts a divendres matí i tarda, els dilluns només a les tardes i dissabtes només als matins de deu a dues.

El Museu del Monestir tancarà tots els dilluns no festius, els dies 25, 26 de desembre i 1 i 6 de gener. L'horari serà, per tant, de dimarts a dissabte tot el dia, de deu del matí a dos quarts de dues i de tres a set de la tarda. Diumenges i festius el museu només obrirà al matí, de deu a dos quarts de tres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.