Locals i restaurants comencen a preparar les festes de Cap d'Any


  • Comparteix:

Interior d'una discoteca

Interior d'una discoteca

El Cafè Auditori, el restaurant Can Cabassa Castaño i La Carpa del Setball són alguns dels locals privats que ofereixen als santcugatencs sopar i festa per celebrar el Cap d'Any. Enguany, l'Ajuntament no organitza cap celebració.

Les festes privades a cases i a locals de la nostra ciutat protagonitzaran aquest any la nit de Cap d'Any. La desaparició de l'Envelat, on l'Ajuntament hi organitzava habitualment una festa per als més joves, ha condicionat la celebració de Cap d'Any.

La majoria de locals com el Cafè Auditori o La Carpa ofereixen dues consumicions, copa de cava i aperitiu al preu de 30 euros. D'altra banda, establiments com el Novotel o Can Cabassa proposen sopars especials que ronden els 100 euros.

D'altra banda, la Casa de Cultura ha organitzat una festa de Cap d'Any per als més petits a les sis de la tarda del dia 31. Aquesta festa consistirà en animació i ball a càrrec de Vatua l'Olla, i s'emmarca en les activitats del Nadal a Sant Cugat organitzades per l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.