El Quinto de Nadal podria buscar un nou emplaçament de cara a l'any vinent


  • Comparteix:

La seu del CMSC ha acollit per segon any el Quinto de Nadal

La seu del CMSC ha acollit per segon any el Quinto de Nadal

El Casal Popular La Guitza, organitzador del quinto de Nadal, estudia la possibilitat de canviar la ubicació de l'activitat de cara a l'any vinent. Aquest ha estat el segon any en què el quinto ha tingut lloc al Club Muntanyenc i des de l'organització han fet un balanç positiu del nivell de participació.

Un any més els santcugatencs i santcugatenques han pogut participar al tradicional Quinto de Nadal, una activitat organitzada pel Casal Popular La Guitza. Tot i que l'afluència de participants ha estat menor que en anys anteriors, des de l'organització han comptabilitzat que més d'un miler de persones han passat pel Club Muntanyenc entre el 25 i el 28 de desembre per participar en l'activitat.

La membre del Casal Popular la Guitza, Núria Gibert, ha dit a Cugat.cat que tot i que el Club Muntanyenc els agrada i dóna bons resultats, es podria buscar un nou emplaçament per al Quinto de l'any que ve.

Núria Gibert

Ha donat bon resultat però de cara a l'any vinent es podria buscar un nou emplaçament, ja que volem un espai més gran i amb més caliu tot i que al CMSC s'hi està molt bé.




Aquest ha estat el novè any en què entre les activitats de Nadal hi ha el quinto. Ja fa dos anys que es va canviar l'Envelat pel Club Muntanyenc per acollir el joc.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El quinto de nadal és el millor que hi ha!! gràcies als nois i noies de la guitza per fer-lo possible un aný més!

helena. Enviat el 30/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.