L'Assemblea Popular per l'Habitatge organitza unes jornades anti-consumistes


  • Comparteix:

Cartell de les jornades anti-consumistes

Cartell de les jornades anti-consumistes

Les jornades anticonsumistes 'Any nou vida nova?' donen el tret de sortida aquest divendres a les onze del matí. La primera fira d'intercanvi tindrà lloc a la plaça del Coll, on a dos quarts de set de la tarda es projectarà una pel·lícula corporativa. Les jornades, organitzades per l'Assemblea Popular Habitatge, continuen aquest dissabte amb diverses xerrades i finalitzen aquest diumenge amb un sopar popular a dos quarts de deu de la nit.

Amb la voluntat de trencar la cultura de l'usar i llençar, les jornades anti-consumistes volen recuperar la forma antiga d'economia basada en l'intercanvi. L'Assemblea Popular per l'Habitatge ha organitzat diverses activitats per combatre les compres compulsives de Nadal. La fira d'intercanvi és un espai on s'aprofita tot allò que els ciutadans no necessitin però que encara pot ser útil per a algú.

Altres activitats són la projecció de la pel·lícula corporativa 'La historia de las cosas' i les xerrades 'Programari lliure' i 'Güifi.net'. El dissabte a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc una doble sessió de cinema amb els films 'Gran superfície:consume hasta morir' i 'The corporation vol II'.

Les jornades anticonsumistes posaran punt i final el diumenge amb un sopar popular i una festa musical a dos quarts de deu del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.