La policia deté tres persones durant la nit de Cap d'Any per tirar testos de flors des d'una balconada de l'avinguda Lluís Companys


  • Comparteix:

Comissaria de la Policia Local

Comissaria de la Policia Local

La Policia Local ha detingut durant la nit de Cap d'Any a tres joves que tiraven testos des d'un quart pis situat a l'avinguda de Lluís Companys. L'incident que ha passat al voltant de les quatre de la matinada no ha causat cap ferit. D'altra banda, el cos policial ha efectuat durant tota la nit un total de 31 controls d'alcoholèmia i segons han confirmat a Cugat.cat totes han donat un resultat negatiu. En aquest sentit la policia municipal ha valorat la nit de 'plàcida i tranquil·la'.

Segons ha explicat fons de la Policia Local a Cugat.cat les tres persones que han tirat testos de flors a la via pública han estat detinguts per un delicte contra la seguretat del trànsit i per desordre públic.

Tot i aquest incident la Policia Local ha explicat que la primera nit de l'any ha estat tranquila a la nostra ciutat i s'ha viscut amb 'gran civisme'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.