L'AEU presenta un nou programa centrat en la història de la cultura


  • Comparteix:

Pere Narbona durant la roda de premsa

Pere Narbona durant la roda de premsa

El nou programa d'activitats per aquest segon trimestre del curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran de Sant Cugat (AEU) estarà molt centrat en la història de la cultura. En aquest sentit la primera conferència del curs, que començarà el dijous de la setmana vinent, tractarà la civilització maia. Personatges com el publicista Lluís Bassat i temes com les infraestructures també tindran cabuda en aquesta nova programació.

El president de l'AEU, Pere Narbona, explica quin és el tema central del nou programa d'activitats del segon trimestre d'aquest curs.

Pere Narbona

Aquest trimestre el tema més trascendental és el de les nostres cultures històriques.


En aquest sentit les dues primeres conferències estaran centrades en aquesta qüestió. Si bé el dijous de la setmana vinent la història de la cultura maia centrarà la primera de les conferències, el dimarts 20 de gener les tradicions geganteres de Catalunya serà el tema a debatre.

Fins a l'abril diferents personalitats, com el publicista Lluís Bassat o el representant del Parlament Europeu a la Conferència Intergovernamental, Enrique Barón, passaran per les aules.

Un cop més el debat de les infraestructures a Catalunya tindrà un lloc destacat en el programa. L'enginyer industrial i director Corporatiu del Grup Acieroid, Santiago Montero, explicarà qui i com es prenen les decisions sobre infraestructures.

D'altra banda Narbona ha explicat que la problemàtica d'espai que l'entitat arrossega des de fa anys, tant per a conferències com per a reunions, encara no està tancat. En aquest sentit Narbona ha afegit que han hagut de posar llista d'espera per a alguna de les activitats.

Pere Narbona

No voldríem mai morir d'èxit i el que ens ha passat en aquestes últimes reunions és que ha vingut tanta gent que no els hem pogut atendre bé. Hauríem de tenir un nou local on fer conferències i on poder treballar nosaltres.





L'AEU també organitzarà diferents sortides culturals com la que han programat al febrer a la sinagoga de Barcelona i al barri jueu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.