Unes 250 persones assisteixen a la cavalcada de Reis de la Floresta


  • Comparteix:

Unes 250 persones han assistit a la cavalcada dels Reis Mags a la Floresta. Com marca la tradició, Ses Majestats han arribat en tren i han saludat tots els infants que els esperaven. Abans de pujar a les carrosses per recórrer els principals carrers del districte, els reis han llegit un pregó on s'han mostrat esperançats perquè la rehabilitació del Casino de la Floresta sigui properament una realitat.

Els Reis Mags han estat tan puntuals que molts florestans s'han perdut la seva arribada. Les carrosses s'han desplaçat durant prop d'una hora pels carrers del districte i han repartit caramels amb i sense gluten.

Un dels membres de la comissió de festes de la Floresta, Antoni Salvador, destaca que enguany s'ha canviat el lloc d'arribada de les carrosses.

Antoni Salvador

Farem gairebé el mateix recorregut que l'any passat, però finalitzarà a les pistes de Can Llovet. El Polivalent se'ns havia quedat petit i hem decidit fer-ho en un lloc més gran.


L'organització assegura que, tot i la crisi econòmica, s'ha repartit la mateixa quantitat de caramels que en anys anteriors.

Els nens i nenes florestans han explicat a Cugat.cat els regals que han demanat a Ses Majestats.



Nens i nenes florestans

He demanat un scalextric, una bateria, un acordió i pintura d'artista. / Un bressol de fusta. / Un ipod, un joc de taula i una targeta pel mòbil. / Un mando per la Wii i un joc. / Hàmsters petits.




La cavalcada ha acabat amb una xocolatada per tothom.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.