Aturem la Guerra convoca avui una concentració contra la guerra a la franja de Gaza


  • Comparteix:

Moment de la reunió celebrada aquest dimecres a l'Ateneu

Moment de la reunió celebrada aquest dimecres a l'Ateneu

La plataforma Aturem la Guerra convoca per aquest dijous una concentració per demanar l'aturada dels atacs d'Israel a Palestina. L'acte començarà a les vuit del vespre a la plaça dels Quatre Cantons.

Aturem la Guerra repetirà les concentracions cada dijous fins que acabin les hostilitats a la zona.

El membre de la plataforma Ramon Pros explica l'objectiu de la convocatòria.

Ramon Pros

Divulgar el posicionament dels col·lectius de Sant Cugat que estaven sensible per defensar els drets dels palestins i dir no a la intervenció militar que hi ha en aquests moments.










Aturem la Guerra també demana als santcugatencs que se sumin aquest dissabte a Barcelona a la manifestació per aturar el conflicte i demana el boicot a Israel.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Atenció Israel es atacada des de el Libano. En Espanya no es pot deixar de condenar un atentat si es de ETA en canvi la gent no condena atentats terroristes islamistes. Feu aixo per por a un altre 11M??

Manipulació. Enviat el 8/gen/09


Manipulaciótiene totalmente razon!! La mayoria de israelis no estan a favor de la guerra y no hay que olvidar el objetivo principal del Hamas: destruir a Israel. El integrismo es el veritable asesino. En lugar de manifestarse en contra de la guerra con la bandera palestina, habria que manifestarse por la paz con la bandera israeli y la bandera palestina juntas. El unico simbolo que hizo avanzar la paz por esta region del mundo fue el acuerdo Rabin-Arafat en 95 y tenemos la obligacion de volver a tener un acuerdo de este tipo. Sera la unica manera de luchar contra la guerra y contra el integrismo.

bemim. Enviat el 8/gen/09


Mirar esto: www.youtube.com/watch?eurl=http%3A%2F%2Fwww.juif.org%2Fvideo%2F4042%2Cecole-de-l-onu-detruite-piqure-de-rappel.php&v=zmAsYn7jQeU fues grabado por un drone israeli el 29 de octubre 2007. muestra 3 hombres preparando y tirando misiles sobre Israel desde el patio de un colegio en la ciudad de Beit Hanoun, al norte de la banda de Gaza. Cuando vamos a manifestar contra estos crimenes?

bemim. Enviat el 8/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.