Aturem la Guerra se suma a la manifestació de Barcelona contra els atacs israelians a Gaza


  • Comparteix:

La plataforma Aturem la Guerra fa una crida a participar a la manifestació d'aquest dissabte a la tarda a Barcelona per demanar l'aturada dels atacs d'Israel a Palestina. Per a la plataforma santcugatenca, és important que l'Estat hebreu vegi un rebuig internacional als atacs que està realitzant contra el poble palestí a la franja de Gaza.

Després de la concentració silenciosa que la plataforma santcugatenca ha fet aquest dijous a la tarda a la plaça dels Quatre Cantons, on han participat una vuitantena de persones, ara la secció local d'Aturem la Guerra espera que la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona, que comença a les cinc de la tarda a la plaça Universitat, sigui massiva.

Ho ha explicat a Cugat.cat Jaume Rodríguez, un dels membres de la plataforma.

Jaume Rodríguez

És molt important que l'estat d'Israel vegi que hi ha un rebuig internacional, per això és important que la gent participi a la manifestació de Barcelona.


La plataforma Aturem la Guerra ha fet una convocatòria prèvia a la plaça de Lluís Millet, davant l'estació de Ferrocarrils, quan passin 10 minuts de dos quarts de cinc de la tarda, per anar en grup des de Sant Cugat fins a la concentració de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.