El restaurant de Cal Gerrer obrirà les portes dilluns de la setmana vinent


  • Comparteix:

El restaurant de Cal Gerrer obrirà les portes dilluns de la setmana vinent. El nou local estarà dividit en dos espais, un de cafeteria i un altre destinat a la restauració. El museu de la família Cabanas, que es troba al mateix edifici del Cal Gerrer, obrirà les portes a finals d'any.

L'edifici de Cal Gerrer, situat a la plaça d'Octavià, comptarà amb un restaurant a la planta baixa. El nom de l'establiment és Rat penat i es divideix en dos espais, un de cafeteria situat a la plaça d'Octavià i un restaurant de dues plantes on la porta principal està situada al carrer Sant Medir.

L'encarregat del restaurant, Oriol Gomís, ha explicat que la cuina serà mediterrània i hi haurà plats des de pizzes casolanes fins a estruç.

Oriol Gomís

Tenim un parell de pizzes contundents, pasta de tot tipus i també estruç.



El nou espai es caracteritza per un disseny modern, pel que fa a la cafeteria, i per un altre de més rústic, pel que fa al restaurant. Segons Gomís, el nou espai obrirà tots els dies a les set del matí i no tancarà fins a la mitjanit. L'aforament màxim durant l'hivern serà d'unes 90 persones, mentre que a l'estiu serà d'unes 121 persones perquè l'espai s'ampliarà al pati interior.

D'altra banda, el museu de la família Cabanas i Alibau, que també es troba a l'edifici de Cal Gerrer, està previst que obri les seves portes a mitjans del 2009. Frederic Cabanas ha explicat algunes de les exposicions que s'hi podran veure.

Frederic Cabanas

Hi hi haurà l'obra de Miquel Cabanas, una part dels seus germans, part de la família Cabanas i Alibau i també la col·lecció Marilyn Monroe.






Cabanas ha destacat que el restaurant mantindrà els elements arquitectònics originals com les arcades i el pati.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.