La FAV lamenta el retard en infraestructures sociosanitàries per una qüestió de 'color polític'


  • Comparteix:

Terrenys Can Mates

Terrenys Can Mates

La Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat (FAV) creu que els equipaments sociosanitaris haurien de ser la principal prioritat pel municipi aquest 2009, donada la situació econòmica. L'atenció a la gent gran i als joves ha de marcar les polítiques del municipi, segons la FAV, que ha lamentat el retard en aquest tipus d'equipaments que depenen de la Generalitat per una qüestió de 'color polític'. A més, la FAV ha recordat que aquestes infraestructures queden excloses del fons estatal d'inversió local.

Tot i que la crisi econòmica es farà notar menys a Sant Cugat, els més afectats seran els joves i la gent gran. És per això que el president de la FAV, Manel Sánchez, marca com a principal prioritat els equipaments per a aquests sectors de població.

Manel Sánchez

Quan les coses s'agreugen són dos dels col·lectius que més necessiten equipaments com els casals de dia i l'habitatge.


Sánchez creu que ja s'arriba tard en la construcció d'equipaments sociosanitaris que depenen de la Generalitat, com el tercer CAP i l'hospital de referència. Pel president de la FAV, aquest retard respon a una qüestió de 'color polític'.

Manel Sánchez

Sant Cugat existeix, segurament a nivell d'un altre color de partit. Hi ha coses rares. Sant Cugat no s'ho mereix.


Tot i així, Sánchez veu el fons estatal d'inversió com un nou impuls a projectes de ciutat que havien estat reivindicacions de les associacions de veïns del municipi, com la rehabilització de l'antic casino de la Floresta. La FAV es reunirà d'aquí a 15 dies per marcar la línia estratègica d'aquest 2009 i fer balanç de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.