La vaga de Correus contra el trasllat a Sant Cugat es complica després del fracàs d'una reunió


  • Comparteix:

La direcció de Correus no s'ha presentat a la reunió prevista aquest matí amb el comitè de vaga i el Departament de Treball per intentar trobar una sortida a la vaga que mantenen els treballadors pel seu trasllat al nou centre de Sant Cugat. Després de quasi un mes de vaga, s'acumulen ja 8 milions de cartes i enviaments postals.

La direcció de l'ens estatal ha declinat anar a la reunió tripartita i per tant les posicions continuen tan allunyades com des de bon començament. El Departament de Treball s'havia ofert per fer de mediador entre els sindicats convocants i l'empresa, i mirar de trobar una solució dialogada al conflicte que els enfronta des de fa quasi un mes.

Segons Alejandro Bagán, portaveu del sindicat de la CGT, és una presa més de pèl de l'empresa que per segona vegada no es presenta en una reunió. Segons Bagán estan demostrant una falta total de sensibilitat:

Alejandro Bagán

Entenem que s'han tornat a burlar de nosaltres i ens porten a un carrer sense sortida


Vuit milions d'enviaments i cartes estan acumulats a les seus de Correus a la demarcació de Barcelona com a conseqüència de l'aturada de tres hores que mantenen els treballadors. Demanen que se'ls compensi pel trasllat de feina a Sant Cugat i que se'ls garanteixi per escrit el manteniment de un i cada un dels llocs de treball. Alejandro Bagán ha explicat quines són les seves reivindicacions.

Alejandro Bagán

Demanem que l'empresa ens faciliti transport i millori les condicions econòmiques


Recordem que aquesta vaga no és secundada pels sindicats de la UGT i CC.OO que en el seu dia van signar un acord on acceptaven el pagament del transport fins a Sant Cugat i 180 euros al mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.