L'Ateneu incorpora vuit treballadors gràcies al Pla d'Ocupació Laboral de la Generalitat


  • Comparteix:

Façana de l'Ateneu

Façana de l'Ateneu

L'Ateneu contracta vuit persones gràcies al Pla d'Ocupació Laboral 2009 de la Generalitat. La contractació s'ha dut a terme mitjançant una subvenció de gairebé 48.000 euros que es destinaran a remunerar llocs de treball que van des del servei d'intercanvi de llibres al manteniment de les seus socials de l'Ateneu.

Els vuit beneficiaris accediran al servei d'intercanvi de llibres, al centre de recursos socioculturals, a la gestoria de cursos, tallers i activitats, al diari de l'Ateneu, als Amics de l'Ateneu i al manteniment de les seus socials de l'entitat. Tots ells tenen responsabilitats, ja que són persones experimentades en la tasca que se'ls ha assignat.

El president de l'Ateneu, Ramon Pros, explica quin és el perfil dels contractats.

Ramon Pros

Són llicenciats superiors amb experiència en entitats socials i en el tercer sector. Són persones amb convicció i voluntarisme que poden ajudar-nos a assolir els nostres objectius.





Pros també ha valorat el benefici que comporta aquesta mena d'iniciatives per a la societat.

Ramon Pros

És un gran recurs per a la gent que necessita una feina, també beneficia a l'Ateneu perquè podem oferir noves activitats, i de retruc, també se'n beneficia la comunitat santcugatenca en general.






Els contractes que s'ofereixen des del Pla d'Ocupació Laboral 2009 tenen una durada de sis mesos i la subvenció està destinada al pagament dels sous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.