Malalts de Parkinson i familiars apropen la seva experiència en una xerrada al CMSC


  • Comparteix:

Assistents a la xerrada

Assistents a la xerrada

Les experiències dels malalts de Parkinson i dels seus familiars han estat les protagonistes de la xerrada-col·loqui organitzada per l'Associació Catalana per al Parkinson aquest dimarts al vespre. Els afectats han coincidit a destacar que el més important és la voluntat i treballar per fer front als efectes de la malaltia. En total més de mig centener de persones han assistit al Club Muntanyenc (CMSC) per participar a la trobada.

El secretari de la delegació santcugatenca de l'Associació Catalana per al Parkinson, Esteve Sala, explica el motiu de la xerrada.

Esteve Sala

Del Parkinson no se'n sabien massa coses i va sortir la idea de fer una xerrada de divulgació i va molt bé perquè diumenge hi ha el concert i així expliquem la malaltia.


Dos dels afectats per la malaltia, Ramon Bernat i Mercè Girbau, han explicat les seves experiències.

Ramon Bernat / Mercè Girbau

El caminar és el que més m'afecta a mi. Ho puc fer gairebé tot però no caminar. / Ara m'estan fent un tractament que sembla que m'alleugereix, al matí no tinc tant mareig ni dolor.




Aquest diumenge l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya ofereix el concert 'Música per a la solidaritat' que destinarà els beneficis a l'associació Catalana per al Parkinson. El concert tindrà lloc al Teatre-Auditori a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.