La nova rectora de la UAB pren possessió del seu càrrec demanant diàleg


  • Comparteix:

Anna Ripoll amb el conseller Huguet durant l'acte

Anna Ripoll amb el conseller Huguet durant l'acte

La nova rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Ana Ripoll, ha pres possessió del seu càrrec aquest dimecres. Durant el seu discurs, Ripoll ha demanat que 'la protesta, la ràbia i fins i tot la violència es transformin en diàleg'. D'altra banda, Ripoll s'ha mostrat 'orgullosa' de formar part d'aquesta universitat, tot i que ha avisat que aquest centre 'està en la seva maduresa però amb alguns símptomes d'adolescència'. Pel que fa a la polèmica per l'aplicació del Pla Bolonya, Ripoll ha ressaltat que 'no s'ha de defugir' aquest tema, alhora que ha reconegut que 'no tothom ha pres la decisió correcta quan calia'.

De cara a les seves actuacions, Ripoll ha destacat que s'ha de canviar de mentalitat i de forma de govern, alhora que ha avisat que 's'han de formar millor els professors i treballar perquè puguin sortir a l'estranger, així com captar més professors estrangers'.

Pel que fa a l'aplicació del Pla Bolonya, Ripoll ha dit que 'no se n'ha de defugir', tot i que ha reconegut que 'no tothom ha pres la decisió correcta quan calia'. D'altra banda, però, ha defensat aquest procés europeu com 'més senzill del que s'ha dit' i com 'una gran oportunitat'.

Anna Ripoll

El Pla Bolonya no es pot tractar en quatre paraules però no es por fugir de parlar-ne. L'espai europeu va més enllà del que s'ha plantejat fins ara.


Una vintena d'estudiants s'han manifestat al davant del rectorat per protestar contra les actuacions de la direcció de la universitat amb els estudiants que van ser expedientats després d'una manifestació contra aquest procés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.