Queixes dels veïns de la promoció pública de Benet Cortada pel mal estat dels pisos


Temes relacionats

Promusa lliura avui 64 habitatges més a Vulpalleres (10/oct/08)

Els propietaris dels pisos de Promusa de Benet Cortada ja tenen les seves claus (10/oct/08)


  • Comparteix:

Alguns dels veïns a la sortida de la reunió

Alguns dels veïns a la sortida de la reunió

Els adjudicataris dels pisos protegits de Benet Cortada i Serrabogunyà denuncien que Promusa no els va lliurar els habitatges 'en condicions', ja que el sistema d'aigües grises no funciona, les quotes de la calefacció són massa altes i l'aparcament pateix humitats. Els veïns afectats afegeixen que l'empresa municipal d'habitatge no els ha donat solucions als seus problemes, malgrat les seves queixes es remunten a l'octubre de l'any passat, quan es van donar les claus dels pisos. Promusa s'ha compromès ara a solucionar la situació abans que acabi la primera setmana de febrer, segons els veïns.

Els veïns han donat a conèixer la seva situació després d'una reunió aquest dimecres amb responsables de Promusa, d'Energies i Serveis, de les empreses subcontractades i de l'empresa Òrgan.

En concret, els adjudicataris asseguren que el servei de reciclatge d'aigües grises no funciona, malgrat pagar-lo. A més, el pàrking té humitats i hi han entrat a robar per manca de mesures de seguretat. Els veïns afegeixen que la calefacció, basada en un sistema de plaques solars, és massa cara i no funciona correctament.

Segons els afectats, l'empresa municipal els ha ofert garanties de què la situació dels seus habitatges millorarà en menys d'un mes, tot i que afirmen que Promusa ja s'ha compromès a solventar els seus problemes anteriorment i no ho ha complert. Pel que fa a Energies i Serveis, les sensacions després de la reunió per millorar els problemes de calefacció no han estat bones, segons els veïns.

Joan Pau Chaves és adjudicatari d'un dels habitatges. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Pau Chaves

La sensació és que hi ha una disposició de Promusa una vegada més d'arreglar les coses. Principis de febrer és el límit que ens han donat perquè estigui solventat.




Segons Chaves, els responsables d'Energies i Serveis no els han donat cap explicació, tot i que s'han compromès a revisar les connexions de cada adjudicatari.

Joan Pau Chaves

Molts veïns hem consumit gairebé el consum d'un any en dos mesos. A partir de demà vindran a revisar les connexions de cadascú per estudiar cada cas.




Els 64 pisos de les promocions de Benet Cortada i de Josep Serrabogunyà es van entregar l'octubre de l'any passat. Els habitatges, tots en règim de lloguer, tenen sistemes d'energia solar i de reciclatge d'aigües. Les promocions van costar quatre milions i mig d'euros.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Visc a la promoció d'avinguda de la clota nº8 i ens passa exactament el mateix. També ens haurem de moure!

Mike. Enviat el 15/gen/09


Mike, Segons Lluís Hosta, cap de Promusa ens va dir que no tenia cap queixa del habitatge de lloguer per joves. Si teniu el mateix problema, tots podem fer més força. Si vols saber més el nostre e-mail es: benetcortada@gmail.com Salutacions.

Ricard. Enviat el 16/gen/09


sóm de mira-sol i ens passa el mateix: porta d'accés trencada llums del passadís que es cauen fent una reunió de veíns al replà ja que no tenim on fer-la ,ascensors que han funcionat al cap de quasi bé 4 mesos de l'entrega de claus,goteres dins els pisos,reventades de canyeries i pisos sense acabar de pintar degut a incidéncies plaques solars que ....recolllida de deixalles nul·la i aixó que paguem les taxes!!!armaris de la cuina que se li aixequen les làmines al cuinar "zòcals"de la cuina que es desmonten i cauen i aixó que està amb silicona extractors que no tanquen contractacions de la llum d'un excès com per dues torres i desprès l'ajuntament amb el canvi climàtic jajaj!!parets de papaer així hi tan que podem fer Xpisos i fer-ni política si política barata sr.recorder!! i el més bo empresa com administradora de finques que se'ls hi paga cada mes i se li passen les notificacions i no venen ni donen solucions on se'n va a parar colla de llladres!!!!!! se sap que hi han més pisos de protecció oficial que estan així i amb d'altres coses

lula. Enviat el 11/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.