Amnistia Internacional anul·la la visita de l'expres de Guantánamo a Sant Cugat


  • Comparteix:

La secció local d'Aministia Internacional ha anul·lat l'acte previst per aquest migdia a la nostra ciutat amb un expres de Guantánamo. Segons l'ONG, Lahcen Ikassrien, que va estar tancat a aquesta presó durant més de tres anys, no podrà donar a conèixer els horrors de la presó com a testimoni directe per 'esgotament físic'.

Lahcen Ikassrien va començar dilluns una gira per Catalunya que l'ha portat a diferents ciutats del país. Avui havia de fer parada a Sant Cugat, després de ser ahir a Lleida, per oferir una roda de premsa a l'Ateneu santcugatenc per explicar les seves vivències durant els més de tres anys que va estar tancat a Guantánamo.

Es tractava d'una iniciativa de la secció local d'Amnistia Internacional, que pretenia donar a conèixer els horrors d'aquesta presó justament la setmana del setè aniversari dels primers detinguts en el marc de la 'guerra contra el terror' iniciada pel govern dels Estats Units.

Lahcen Ikassrien sí que assistirà però a la conferència que ha d'oferir aquesta mateixa tarda, a les set, a l'IES Banús de Cerdanyola del Vallès.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.