Xavier Martorell: 'El judici pels fets de Barraques ha posat les coses al seu lloc'


Temes relacionats

Sis mesos de presó i 200 euros d'indemnització per a l'acusat d'agredir un policia local a Barraques (20/des/08)


  • Comparteix:

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, considera que la resolució judicial contrària als dos detinguts durant la Festa Major passada referma l'actuació policial al recinte de Barraques. La sentència, que condemna a sis mesos de presó un dels imputats i imposa una multa a l'altre, 'posa les coses al seu lloc', segons Martorell.

Xavier Martorell ha fet referència durant una entrevista a Cugat.cat a la sentència que condemna els dos joves detinguts per incidents amb la policia durant la Festa Major del 2008.

Xavier Martorell

La sentència diu que l'actuació és impecable i condemna els imputats. És una resolució contundent.


Segons Martorell, el judici pels fets de Barraques 'ha posat les coses al seu lloc'.

Xavier Martorell

Blanc i en ampolla és llet. La sentència ho ha aclarit tot, ha posat les coses al seu lloc.


Recordem que l'actuació policial a les Barraques del 2008 han fet mereixedor Martorell del guardó 'Botifler de l'any', que atorga l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC).



  • Comparteix:

COMENTARIS

Miri senyor Martorell, una cosa és que el judici hagi tret aquestes conclusions, i l'altre és que vosté sap perfectament que els policies van mentir i es van contradir al judici. La paraula d'un agent sempre val més que la d'algú altre. Així fiunciona la teva democràcia

si home!. Enviat el 19/gen/09


Quina vergonya la justícia d’aquest país on tot i les contradiccions i mentides dels policies locals en un judici la paraula de l’autoritat passa per davant de tot. La paraula d’una cos de policia, agents del qual, durant l’últim any s’han vist involucrats en lamentables actes com: - La presumpta participació en una baralla de discoteca (1/07/08) (poso presumpta per evitar demandes) - La brutal detenció d’un venedor de cd’s denunciada per ciutadans en aquest mateix mitjà. (19/04/08) - La inhabilitació d’un sergent de la policia per, presumptament, posar benzina al seu vehicle amb els diners de tots els santcugatencs (20/11/08). - La denuncia del Síndic de Greuges d’haver-hi agents intocables dins la policia local, que li va costar l’atac de tots els polítics de Sant Cugat (15/12/08). I el que no sabem... Quanta hipocresia Sr. Martorell, dos pobres nois com a caps de turc, perquè vostè pugui sortir als mitjans presumint de l’efectivitat de la policia local. Si li queda una mica de dignitat dimiteixi!

Jove ofès. Enviat el 19/gen/09


simplement trovo indignans aquestes declaracions del senyor Martorell...

Joan. Enviat el 19/gen/09


Si, Senyor Martorell posi cameres de vigilancia als carrers pero sobretot posin a la comisaria . Perque així ara jo tindria proves del que em va informar la policia, la matinada del dia 27 de juny quan vaig anar a preguntar pel meu fill , i que no se sembla en res en el que despres han dit en les seves declaracions

Maria. Enviat el 19/gen/09


Aquest home és tant inepte que ni tan sols ha parlat amb els testimonis del fet que van declarar al judici desmentint la suposada "bona" actuació de la policia. Què li passa senyor Martorell? Té por de perdre la poltrona i per això no s'enfronta a la realitat? Que potser té por de les conseqüències que podria tenir si critiqués públicament la mala actuació de la policia encara que sigui la veritat? D'això al meu poble se'n diu ineptitud i cobardia.

Jove indignat. Enviat el 19/gen/09


Si senyor!, no importa que la tan lloada contundencia de la sentència, sigui fruit de que els testimonis dels acusats no valen perqué son amics. Quan fins i tot la coordinadora de \\\"barraques\\\" va testificar que el dia despres els polis van a anar a treballar, i la segona nit fou la dels incidents més greus i amb agressions (per cert on son els detinguts d\\\'aquesta 2º nit ?). Pagar justos per pecadors, barrejar-ho tot, i simular eficàcia. Cosa fàcil donada la cobertura que vosté els hi dona, Sr. Martorell, en lloc d\\\'investigar i aclarir qué passa allà dins !. La relació d\\\'incidents la té relacionada més amunt, per si té ganes de treballar.

Albert. Enviat el 20/gen/09


De cada vegada tinc més por. Jo crec que soc bona. Però ves saber. De la policia ja he après a esperar-ne ensurts, algunes multes i poca cosa més. Amb el suport incondicional de la \"justicia???\"... pot passar de tot.

quina por!!!. Enviat el 20/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.