Satisfacció veïnal per la remodelació del carrer Montserrat


  • Comparteix:

Prop de 100.000 euros serveixen per renovar la xarxa d'abastiment d'aigua potable, asfaltar de nou tota la carretera i arreglar la vorera del carrer Montserrat, situat al barri de Sant Francesc. L'Ajuntament i els veïns han inaugurat la remodelació del carrer aquest dissabte, tot i que estan previstes altres actuacions al barri.

Els veïns s'han mostrat molt satisfets del resultat de les obres. Els escoltem.

Veïns

Com a santcugatenc estic molt content, tot el que sigui millorar és perfecte. / Aquesta millora és un bé pel poble. / Millora i qualitat, aquest carrer abans estava una mica abandonat i ha quedat molt bé.










Aquesta actuació inclou la renovació de la xarxa d'abastiment d'aigua potable, de l'asfalt i les voreres. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Hem donat una passa més per la renovació integral d'aquest barri de Sant Francesc. Estic satisfet perquè aquesta renovació és molt important i crec que la gent ho valora.





L'alcalde ha destacat que la renovació del barri no és només per fora, sinó que també s'han renovat els sistemes de clavegueram, que ara per ara, són els millors que hi ha a la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com a veí del carrer Montserrat, en concret del tram entre els carrers Vallès i carretera Cerdanyola, m'agradaria destacar que la feina feta ha estat molt bona i la millora pels veïns, substancial. Ara ja podem caminar amb els petits per la vorera sense por de que hi hagi cap desgràcia, ja que abans teniem el vial a tocar de la façana de casa... Seguim millorant... m'agrada viure a Sant Cugat.

Marc. Enviat el 19/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.