FGC preveu normalitzar la línia del Vallès aquest diumenge al matí


  • Comparteix:

El servei dels FGC s'ha suspès aquest matí

El servei dels FGC s'ha suspès aquest matí

El temporal de vent provoca danys materials a les línies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Cugat i els serveis estan suspesos temporalment. Es preveu que els serveis tornin a la normalitat aquest diumenge al matí. Una part del trajecte s'està cobrint amb autobusos entre Sant Cugat i Sarrià.

Les línies de Sant Cugat, Terrassa i Sabadell s'han hagut de tallar aquest dissabte al matí a causa de les fortes ventades. Els danys que han causat els arbres caiguts a la catenària, als diferents pals d'electricitat i al cablejat de la via han obligat a tallar la comunicació viària entre Barcelona i el Vallès. Un servei d'autobús uneix l'estació de Sarrià amb Sant Cugat mentre duren les incidències.

La carretera de la Rabassada també continua aquest dissabte a la nit tallada. La de Vallvidrera ja està oberta al trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.