Fecsa-Endesa diu que queden 'pocs clients' sense electricitat, tots a la Floresta


  • Comparteix:

Fecsa-Endesa assegura que queden 'pocs clients' sense electricitat a la Floresta. La companyia elèctrica, que no s'atreveix a dir quan reestablirà el servei al complet, no xifra quants domicili no tenen electricitat. Residents al districte asseguren a Cugat.cat que diversos carrers de la zona continuen a les fosques.




  • Comparteix:

COMENTARIS

A la Colònia de Monsterrat (Valldoreix) també continuem sense llum... Segons la comunicació telefònica mantinguda amb Fecsa, el problema s'havia de solucionar en 90 minuts, i ja anem cap al tercer dia!!!

A les fosques. Enviat el 26/gen/09


Al C/Margarit de La Floresta estem encara sense llum, i aquest matí, a l\'avinguda de l\'Estació, encara hi havia cables elèctrics tallats i penjant.

Natalia. Enviat el 27/gen/09


Doncs a la Colònia continuem sense llum !!! Quatre Vents en peu de guerra contra Fecsa Endesa... ja portem quatre dies a les fosques i em sembla que va per llarg !!!

Aniol. Enviat el 27/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.