La Fanoc reclama dimissions a l'ATM per no aplicar bonificacions a famílies nombroses


  • Comparteix:

La FANOC reclama l'aplicació de bonificacions al transport públic

La FANOC reclama l'aplicació de bonificacions al transport públic

La delegació local de la Fanoc, entitat que agrupa les famílies nombroses de Catalunya, reclama la dimissió del president de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Ramon Seró, per incomplir bonificacions per a aquest col·lectiu. Al 2001 l'entitat va denunciar la corporació per no incloure bonificacions a les famílies nombroses a la integració de tarifes que es va fer al 2000. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i el Tribunal Suprem han donat la raó a la Fanoc en les seves reclamacions.

La Fanoc ha demanat, a través d'un comunicat, la dimissió del president de l'ATM, Ramon Seró. La petició arriba després que en dues ocasions els tribunals hagin donat la raó a la federació en el seu litigi contra la corporació del transport per la no-aplicació de descomptes per les famílies nombroses des del 2000, quan es va aplicar la integració de tarifes del transport públic.

El delegat local de la federació, Josep Manuel Prats, descarta mobilitzacions ja que els tribunals els han donat la raó.

Josep Manuel Prats

Esperem no arribar a les mobilitzacions: les lleis i els tribunals ens donen la raó.


L'entitat també reclama responsabilitats polítiques al conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, com a president del consell d'administració de l'ATM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.