Lluís Recoder: 'No ens convé la declaració de zona catastròfica'


Temes relacionats

Sant Cugat comença a recuperar la normalitat després de la ventada, però a Valldoreix encara se'n noten els efectes (28/gen/09)

L'Ajuntament no cobrarà taxes en les obres per reconstruir domicilis afectats pel vendaval (26/gen/09)


  • Comparteix:

L'alcalde reitera que no considera convenient sol·licitar la declaració de zona catastròfica per Sant Cugat, i en dóna els motius. Segons ha explicat durant la seva entrevista mensual a Cugat.cat, quan es fa aquesta sol·licitud s'aturen automàticament totes les sol·licituds dels particulars a les empreses d'assegurances, un fet que alenteix molt el procés de reconstrucció.

Tal com ja va donar a entendre aquest dilluns durant el balanç dels efectes del temporal de vent, Recoder continua amb la idea que la declaració de zona catastròfica no és convenient per Sant Cugat.

Lluís Recoder

No ens convé. Quan es declara zona catastròfica, la qüestió de les assegurances queda aturada.


Recoder assistirà divendres a una reunió del consell d'alcaldes del Vallès Occidental, on s'acabarà de decidir si es pren aquesta mesura. D'altra banda, també es veurà si Sant Cugat es pot acollir a alguna mena d'ajuts, com els que la Diputació de Barcelona ha anunciat que oferirà als ajuntaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.