S'inicien les jornades de portes obertes als centres públics d'ensenyament


  • Comparteix:

Un grup de nens juga al pati de l'escola Collserola

Un grup de nens juga al pati de l'escola Collserola

Les jornades de portes obertes als centres públics d'ensenyament infantil i primària, i als instituts de secundària comencen avui al col·legi Pins del Vallès. Aquestes visites, dirigides a pares i alumnes, es complementen amb reunions informatives que exposen la línia pedagògica que segueix el centre.

Les jornades de portes obertes, que Sant Cugat ve realitzant fa diversos anys, tenen l'objectiu d'apropar pares i estudiants als mètodes d'ensenyament que s'imparteixen als centres. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha comentat quines famílies són les que més acudeixen a aquest tipus d'actes:

Àngels Ponsa

És una opció que tenen els pares i les mares de veure molt d'aprop els centres


Ponsa també ha remarcat que, a banda de conèixer les instal·lacions de l'escola o institut, els pares poden assistir a reunions informatives:

Àngels Ponsa

És tant important la visita a les instal·lacions com les xerrades que es fan desprès


Les zones d'influència dels centres educatius es poden consultar en els taulers d'anuncis de cada escola i a la Casa Mònaco. A tots els centres de primària les reunions informatives es realitzaran a les 6 de la tarda.

Les properes jornades de portes obertes tindran lloc el 4 de març al CEIP Catalunya i a l'Institut d'Ensenyament Secundari Arnau Cadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.