Serveis Socials reallotja set famílies afectades pel temporal de vent


  • Comparteix:

Una casa afectada per la caiguda d'un arbre aquest cap de setmana

Una casa afectada per la caiguda d'un arbre aquest cap de setmana

Els Serveis Socials de l'Ajuntament han hagut de reallotjar, fins ara, set famílies afectades pel temporal de vent. Aquestes famílies s'han repartit entre l'hotel del centre de la ciutat i un alberg a les Planes. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania ha explicat que s'està estudiant cada cas per saber quines mesures s'apliquen a partir d'ara.

El temporal de vent de dissabte ha deixat a moltes famílies sense la possibilitat de tornar a casa seva. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha explicat el procediment que se segueix amb cada cas.

Carmela Fortuny

Cada cas es tracta de manera individual. Potser hi ha famílies que poden tornar a casa aviat, i alguns casos que si que s'allargaran.









Fortuny ha explicat que els reallotjaments s'han fet a l'hotel del centre de la ciutat i també a l'alberg de les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.