La Federació de Municipis de Catalunya demana a la Generalitat més coordinació en casos d'emergència


  • Comparteix:

Efectes del temporal d'aquest cap de setmana a la nostra ciutat

Efectes del temporal d'aquest cap de setmana a la nostra ciutat

El president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos, considera que 'cal millorar la coordinació en una situació d'emergència' com la ventada d'aquest cap de setmana. El també alcalde de Sabadell és partidari que els ajuntaments 'tinguin contacte directe i informació actualitzada' en aquests casos. Tot i això, Bustos ha valorat positivament la tasca de Bombers, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i els cossos de policia local.

Entre diverses peticions, el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manel Bustos, ha demanat a la Generalitat que es concedeixin les subvencions oportunes als municipis per normalitzar la situació el més aviat possible i dur a terme els tasques de recuperació i acondicionament necessàries.

Bustos també ha demanat al govern que endegui un pla d'actuació per retirar la massa forestal acumulada als municipis ja que pot suposar un risc pels incendis a l'estiu.

El president de la Federació de Municipis de Catalunya és també alcalde de Sabadell i membre del PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.