L'Ajuntament anima les empreses a recollir gratuïtament l'arbrat caigut per la ventada


  • Comparteix:

Encara queden restes d'arbrat de la ventada a diversos carrers de la ciutat

Encara queden restes d'arbrat de la ventada a diversos carrers de la ciutat

L'Ajuntament anima les empreses interessades en fusta a endur-se gratuïtament les restes d'arbrat de la ventada que encara queden a la via pública. El consistori ha explicat que la planta de compostatge local no pot assumir tots els troncs que ha deixat el temporal i per aquest motiu demana a les companyies interessades que recullin el material que necessitin.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat que els equips de neteja estan portant tots els troncs i les restes petites a la planta de compostatge, però que aquesta no pot assumir els arbres més grans.

Per aquest motiu demana la col·laboració de les empreses interessades en aquesta matèria primera. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Subirà

Ens fan un favor perquè recullen les restes de la via pública i després s'ho queden. El problema que tenim és retirar-ho i animem les empreses que els interessa la fusta a quedar-se-la gratuïtament.




Les tasques de neteja continuaran per evitar que les restes d'arbrat puguin arribar a convertir-se en un risc pels incendis d'aquest estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.