Sant Cugat supera l'alerta per pluges sense incidències importants


  • Comparteix:

La pluja ha fet acte de presència durant tot el cap de setmana a Sant Cugat

La pluja ha fet acte de presència durant tot el cap de setmana a Sant Cugat

El municipi ha viscut la pluja del cap de setmana en alerta, però sense emergències importants. Un arbre caigut, dues fuites d'aigua i un accident sense ferits han estat les principals incidències ocasionades per les pluges.

L'Ajuntament ha activat aquest cap de setmana la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil Municipal per fer front a possibles caigudes d'arbres inestables afectats per la ventada del cap de setmana passat. A més, un grup de voluntaris de Protecció Civil i de l'ADF, coordinats per la Policia Local, han efectuat tasques preventives a les rieres del municipi per evitar el desbordament per la fusta acumulada.

Tot i que la pluja no ha estat molt intensa, un dispositiu especial format per un centenar de persones ha estat pendents de l'evolució de les pluges i de les possibles conseqüències.

La pluja només ha deixat al municipi incidències lleus com la caiguda d'un arbre sobre uns cables. A més, s'han produït dues fuites d'aigua als carrers Estapé i Benet Cortada. A Mira-sol, la pluja ha provocat un accident de trànsit, sense provocar ferits.

Com a precaució, l'Ajuntament ha recomenat evitar l'activitat propera a les zones boscoses del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.