L'Ajuntament ofereix assessorament jurídic als afectats pel temporal de vent


  • Comparteix:

Efectes de la ventada a la ciutat

Efectes de la ventada a la ciutat

L'Ajuntament habilita un servei d'assessorament jurídic per als habitants de la Floresta i Valldoreix afectats per la ventada. El servei operarà al Centre Social i Sanitari de la Floresta, el 10 i el 12 de febrer, de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit al vespre, i al pavelló de Valldoreix, l'11 i el 13 de febrer, de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit al vespre.

Fins al 30 d'abril, la reparació d'un element arquitectònic d'un habitatge afectat per la ventada estarà exempta de taxes municipals. Per acollir-se a aquesta ajuda, els ciutadans han de presentar documentació gràfica dels desperfectes a l'Ajuntament.

El consistori, previ avís dels particulars, recollirà durant els propers 15 dies branques i troncs de petites dimensions sempre que es dipositin a les portes de les parcel·les. En paral·lel, tots els arbres que hagin caigut o estiguin a punt de fer-ho es poden talar, fins al 30 d'abril, sense sol·licitar un permís municipal.

L’Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania un grup d'arquitectes que, prèvia sol·licitud, podran assessorar tècnicament sobre la seguretat dels edificis afectats.

A la web municipal Santcugat.cat, es pot trobar informació sobre les ajudes de la Generalitat i del govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.