El Consorci del Parc presenta la 'Guia de geologia del Collserola'


  • Comparteix:

Portada de la guia

Portada de la guia

El Consorci del Parc de Collserola ha editat la 'Guia de geologia de Collserola'. Aquest volum pretén ser un manual de referència de la geologia del parc assequible per a tothom. La guia dóna unes nocions bàsiques de geologia i del tipus de roca que es pot trobar a Collserola, ressegueix alguns dels itineraris més interessants a nivell geològic i explica que representen aquestes recursos geològics per l'home.

La tècnic del Parc de Collserola i coautora de la guia Heleni Munujos ha ressaltat que aquest llibre vol apropar la geologia al públic en general.


Heleni Munujos

Té un llenguatge molt planer, té molts dibuixos i fotografies i és una eina per als usuaris del parc.


Munujos ha destacat que és important que els usuaris del parc tinguin cura no només les plantes i animals, sinó també de les pedres.

La guia és una obra conjunta de quatre geòlogues i un químic de la Universitat de Barcelona i un grup de tècnics del Consorci del Parc de Collserola. Es tracta d'una obra patrocinada per l'empresa Cemex, que explota una de les pedreres del parc, i ha tingut un procés d'elaboració de prop d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.