Obert el termini per demanar subvencions per a projectes de cooperació


  • Comparteix:

Equador i Bolívia són dos dels països originaris dels fluxos migratoris de Sant Cugat

Equador i Bolívia són dos dels països originaris dels fluxos migratoris de Sant Cugat

Ja es poden sol·licitar a l'Ajuntament subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament i per a accions de sensibilització. La convocatòria, dotada amb prop de 250.000 euros, s'emmarca en el pla director municipal de solidaritat i cooperació internacionals 2009-2011.

Les subvencions tenen per objectiu contribuir a la cooperació indirecta, al suport als projectes de cooperació al desenvolupament i a les accions de sensibilització que duen a terme les entitats.

Es prioritzaran els projectes de cooperació que es desenvolupin a l'Amèrica llatina, al Magrib, als països en procés de reconstrucció després d'haver patit un conflicte i als països originaris dels fluxos migratoris de Sant Cugat, és a dir, l'Equador, Bolívia, el Marroc, l'Argentina, Colòmbia i el Perú.

En els projectes de sensibilització, és imprescindible que part de les accions es duguin a terme a Sant Cugat i que es destinin a l'educació per al desenvolupament, a fomentar el canvi de les relacions socials i econòmiques, a la defensa dels drets humans i a la cultura de Pau.

El termini de sol·licitud finalitzarà el dia 28 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.