Els florestans afectats per la ventada poden recórrer avui al servei jurídic de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Els florestans afectats per la ventada poden recórrer avui al servei d'assessorament jurídic gratuït habilitat per l'Ajuntament. El servei opera al Centre Social i Sanitari de la Floresta, de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre.

A part d'aquest servei, el consistori permet la reparació dels elements arquitectònics afectats per la ventada exempta de taxes municipals. Per acollir-se a aquesta ajuda, els ciutadans han de presentar documentació gràfica dels desperfectes a l'Ajuntament.

En paral·lel, tots els arbres que hagin caigut o estiguin a punt de fer-ho es poden talar, fins al 30 d'abril, sense sol·licitar un permís municipal. D'altra banda, l'Ajuntament també posa a disposició de la ciutadania un grup d'arquitectes que, amb prèvia sol·licitud, podran assessorar tècnicament sobre la seguretat dels edificis afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.