Troben en bon estat la dona desapareguda a la Floresta aquest dimarts al vespre


  • Comparteix:

Han buscat la dona durant tota la nit

Han buscat la dona durant tota la nit

La policia ha trobat a primera hora d'aquest dimecres la dona d'avançada edat que es va perdre el dimarts a la tarda a la Floresta. La dona es troba en bon estat de salut, tot i que ha estat trasllada a un centre hospitalari per fer-li proves mèdiques per descartar qualsevol problema. La desapareguda ha passat tota la nit pel districte santcugatenc. Un familiar de la dona va presentar la denúncia del fet a les vuit del vespre d'aquest dimarts.

La dona ha estat localitzada a un camí forestal de difícil accés a la zona de Can Borrull. A causa dels problemes per accedir a aquest espai, un vehicle policial ha recollit la desapareguda i l'ha traslladat fins a un lloc on l'ha pogut atendre una ambulància.

El dispositiu per trobar la dona ha comptat amb agents de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i de Protecció Civil. També hi han participat els Bombers, la Creu Roja i el Patronat de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.