Prop de 200 mestres de la ciutat se sumen a la concentració contra la Llei d'Educació


  • Comparteix:

Els sindicats d'ensenyament esperen un seguiment elevat a la nostra ciutat de la vaga convocada pel 19 de març en contra de la Llei d'Educació. Prop de 200 docents dels centres santcugatencs s'han concentrat aquest dijous al migdia a la plaça de la Vila per demanar la dimissió del conseller Ernest Maragall i reclamar també menys massificació a les aules i més pressupost, entre altres mesures.

Els mestres de les escoles públiques de la ciutat es neguen a la 'desregulació' horària i a l'augment de la jornada lectiva, així com a la disminució de l'oferta pública d'ocupació. Durant la concentració a les portes de l'Ajuntament els prop de 200 mestres que s'han sumat a les queixes han criticat també la retallada de plantilles i han demanat un increment de la construcció de centres públics.

A la concentració de Sant Cugat, hi han participat representants de dos dels cinc sindicats convocants de la protesta. Escoltem les reclamacions dels membres de CCOO i USTEC.

Representants sindicals

Demanem que no dediqui tants esforços de parlar d'hores extres i que solucioni els problemes reals que hi ha a les escoles. / De moment la resposta dels mestres és molt favorable.


A més de mestres, a la concentració, hi han participat representats d'ICV-EUiA. El portaveu local, Xavier Boix,ha explicat a Cugat.cat que s'han sumat a aquesta protesta perquè estan en contra de les propostes de Maragall.

Els sindicats esperen que la vaga convocada pel 19 de març superi el seguiment de la del febrer de l'any passat on a Sant Cugat va ser superior del 70%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.