Zona verda experimental a l'aparcament de l'estació de Valldoreix


  • Comparteix:

Nou sistema d'aparcament a l'estació de Valldoreix

Nou sistema d'aparcament a l'estació de Valldoreix

L'EMD implantarà experimentalment la zona verda a l'aparcament de l'estació de Valldoreix per regular l'ús del vehicle privat a la zona. CiU-Actuem força amb la seva majoria que la mesura inclogui tots els santcugatencs i no només a valldoreixencs i santcugatencs propers a aquest territori, tal com volia el govern de l'EMD.

En total, es provaran unes 380 places d'aparcament repartides entre el pàrking de l'estació, els carrers del Bruc i Sant Jaume i altres zones properes. El període de prova durarà uns 8 mesos a partir de la seva implantació. La zona verda tindrà l'horari de set del matí a vuit del vespre i hi podran aparcar tots tipus de vehicles.

El vocal de Mobilitat, Joan Gaya, explica que caldrà un distintiu per estacionar-hi un vehicle.

Joan Gaya

Per aparcar, caldrà un distintiu que s'haurà de posar en el vehicle.



Amb tot, Montserrat Turu considera que a causa de la modificació introduïda per CiU-Actuem la mesura no aconseguirà el que s'esperava. Així ho ha dit aquest divendres durant la seva entrevista bimensual a Cugat.

Montserrat Turu

Funcionarà com a efecte dissuasori per a la gent de fora de Sant Cugat, però no servirà per als valldoreixencs.



La quota a pagar serà d'uns 20 euros anuals un cop el sistema hagi superat el període de prova. Els residents als carrers inclosos dins la zona verda no hauran de pagar la taxa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vergonyós! Sra. Turu i Srs. de CiU, ja n'hi ha prou.

Emili. Enviat el 13/feb/09


no es la mejor manera de fomentar el uso de los medios de transporte públicos para ir a trabajar. Mucha publicidad para que cojamos el tren, pero al final todo son trabas.

mirasolet. Enviat el 24/feb/09


No crec qque amb mides recaptdatories es fomenti l'us del transport urbà. Les places d'aparcament a l'estació son insificients, i el que cal es fer-ne més, i millor distribuides, no encarir les poques que hi han. La nostra resposta s'ha de veure a les urnes.

FJ GC. Enviat el 13/abr/09


Em sembla molt fora de lloc aquesta mesura. Tots sabem que els ajuntaments ja no teniu tan a l'abast la fòrmula recaptadora habitual fins ara de l'especulació urbana i dels terrenys que heu estat fent. És penós que ara adopteu aquestes mesures, penós! enlloc d'ajudar a la gent, pensant en les vostres arques, no cobreu ja un IBI desproporcionat? A ningú li fa extrema il.lusió haver d'agafar el tren no cal que hi afegiu més impediments.

Charlie. Enviat el 14/abr/09


doncs em sembla molt be la mesura. si s'han de fer més places per a "santcugatencs"; que se'n facin on se'n poden fer encara; a la zona de la nova estació del barri de vullpalleres, a mirasol, a l'hospital general, a sant joan, a la floresta... no era que "som el municipi amb més estacions dels ferrocarrils?" doncs assumim que la gent hi va en cotxe. l'altre tema és si tots els santcugatencs hem d'anar a aparcar a valldoreix, perquè resulta que té aparcament GRATUÏT i bons accessos. que no hi ha zones blaves a sant cugat??? que no van preferir una plaça dura (amb viena inclòs) i un pàrquing de pagament??? ostres és que el nivell de debat és de pena. la gent hi va en cotxe perquè els busos 'podrien i haurien de millorar... no veig queixes del bus per als 'esade-chicago-boys' .-... -- si si cal més places per a gent de rubí, que vagin a rubí.cat

plug.magoya. Enviat el 14/abr/09


Es parla molt de beneficiar als Sant Cugatencs.. Però en realitat no és així!! fa més d\'un any que soc resident i així empadronada al municipi, i donat que el vehicle que utilitzo desde fa 6 anys no està al meu nom, i registrat a un altre municipi, no se\'m concedeix el distintiu. Desde la EMD de Valldoreix se\'m denega perque comenten que aquesta situació no està contemplada a la normativa aprovada.. i no poden fer cap valoració personal per la concessió.. Al final, com sempre, per què es fan normatives sense considerar totes les opciones? no tinc dret a aparcar a l\'estacio encara que el vehicle no sigui de la meva propietat, i per tant no estigui registrat al municipi? Esteu segurs d\'afavorir als santcugatencs? doncs.. be, no m\'han concedit el distintiu i no m\'han donat cap alternativa... tot i ser resident, me l\'han denegat

STCUGAT. Enviat el 22/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.