Jaume Pla, candidat a rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat


Temes relacionats

La lectura del 'Maniquí' serveix per homenatjar Jaume Pla (18/jul/08)


  • Comparteix:

Jaume Pla en una imatge d'arxiu

Jaume Pla en una imatge d'arxiu

L'actor santcugatenc Jaume Pla és un dels candidats a rebre aquest any la Creu de Sant Jordi. El guardó, que atorga la Generalitat, distingeix personatges del món cívic i cultural que destaquin pels seus mèrits i per la seva defensa de la identitat catalana. La conselleria de Cultura està oberta a rebre mostres de suport a la candidatura.

La candidatura de Pla ha estat presentada per un grup d'amics de l'actor i compta amb el suport dels ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola. De fet, va ser a Rubí on l'actor va començar de jove la seva llarga trajectòria dins el món del teatre, que després ha continuat a Sant Cugat.

La decisió de si s'atorga o no finalment la Creu de Sant Jordi a Jaume Pla depèn ara de la conselleria de Cultura de la Generalitat. Tothom qui ho vulgui, ja siguin persones o col·lectius, pot aportar mostres de suport a la candidatura, adreçant tots els documents que consideri oportuns a la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.