Els adjudicataris dels pisos de Promusa de Can Trabal, satisfets tot i els pocs metres de la vivenda


  • Comparteix:

Els adjudicataris dels pisos de promoció municipal situats al carrer Mar de la Xina, al barri de Can Trabal, es mostren molt contents amb la seva nova vivenda. L'edifici, que consta de 35 habitatges, és el primer que es construeix amb un sistema ecològic.

L'alcalde ha fet el lliurament de les 35 claus dels immobles en règim de lloguer per a jovent. Lluís Recoder també ha destacat el sistema constructiu amb què s'ha construït l'edifici. Aquest mètode anomenat Teccon és totalment ecològic ja que redueix l'impacte mediambiental utilitzant, entre d'altres, unes plaques desmuntables i reciclables.

L'alcalde, Lluís Recoder, valora la importància d'ofertar aquests immobles als joves.

Lluís Recoder

Són pisos petits per a joves però suficients perquè una persona o una parella puguin viure perfectament pagant preus absolutament competitius.


Promusa ha explicat que ha volgut cuidar molt l'estil de les cases unifamiliars del barri. Segons l'empresa s'ha aconseguit una simbiosi entre totes les façanes de Can Trabal sense marginar els edificis de protecció oficial.

Els pisos són de 40 i 44 metres sense separadors en l'espai. Tot i que les vivendes són molt petites, els nous inquilins es mostren molt satisfets amb els immobles.

Adjudicataris

Arriba una edat en què ja vols viure sol. / Molt content després de tants anys esperant. / S'agraeix l'ajuda perquè independitzar-te és molt difícil. / No ens podem queixar de res.






Després del lliurament de les claus dels pisos, els adjudicataris han pogut gaudir d'un piscolabis per a començar a establir relacions amb el veïnat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.